25.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

S-au înființat 3 compartimente noi la Spitalul din Câmpulung

Alte Știri

S-au înființat 3 compartimente noi la Spitalul din Câmpulung. Este vorba de cel pe Chirurgie Vasculară, Diabetologie și Urologie. După cum bine cunoașteți Compartimentul de Dermatologie s-a desființat.

Au venit medici noi, un număr de 30 și au plecat 5, mai spune Andrei Aron. Acest transfer s-a produs în ultimii 3 ani. Mulți medici s-au pensionat și nu au mai dorit colaborare cu unitatea spitalicească.

S-au înființat 3 compartimente noi la Spitalul din Câmpulung

Încep reabilitări pe fonduri europene în spitalul Câmpulung, acest lucru l-a declarat consilierul pe probleme de Sănătate, Andrei Aron.

Clădirea administrativă a fost reabilitată în proporție de 90 % la etajul superior. S-au mișcat lucrurile repede deoarece s-a lucrat cu muncitorii spitalului.

Felix Sârboiu prezent la conferința de presă a declarat că aici se simte acasă. Va avea o colaborare cu instituția spitalicească, ajutând la creșterea Compartimentului de Chirurgie Vasculară, o îmbunătățire a actului medical.

Pacienții s-au orientat către alte servicii medicale de-a lungul timpului. Vrem să îi reîntoarcem. Pacienții dializați nu mai trebuie să bată drumurile, pot apela la serviciile spitalului Câmpulung.

Vom face o echipă bună, suntem în construcție. Este un compartiment nou înființat. Voi lucra cu un coleg pentru supravegherea pacienților operați.

Acestea au fost declarațiile medicului Felix Sârboiu în cadrul conferinței de presă organizată la spitalul municipal din Câmpulung.

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie