S-au logodit de ziua îndrăgostiților! Urmează nunta anului!

S-au logodit de ziua îndrăgostiților! Urmează nunta anului!

Au trecut şapte ani, de când Ionuț Butoi a devenit erou național, după ce a rămas într-un scaun cu rotile în urma unui eveniment nefericit produs în teatrul de operațiuni din Afganistan. Atunci șeful său, la care ținea ca la ochii din cap, Dragoș Alexandrescu și-a pierdut viața. De nenumărate ori, Ionuț Butoi l-a implorat pe Dumnezeu să îl fi luat pe el și să-l fi lăsat pe Dragoș Alexandrescu în viață. Nu a fost așa pentru că, cu eroul într-un scaun cu rotile Ionuț Butoi, Tatăl Ceresc a avut un alt plan, i-a scos în drumul vieții pe Georgeta Elena cu care s-a logodit de ziua îndrăgostiților. Cei dou urmează să se căsătorească în această vară.

,,Mulțumesc lui Dumnezeu că exiști în viața mea și părinților tăi pentru că au dat viață unui om minunat ca tine… Te iubesc!”, a scris logodnica lui Ionuț Butoi pe contul său de socializare.

,,Promovez foarte mult imaginea armatei, sportul cu handicap, înotul, tirul şi karatele. Sunt sănătos, poţi face multe lucruri fără picioare, am toate weekend-urile încărcate, plec la ţară, am antrenamente. S-au aşezat toate am trecut prin divorţ, mi-am refăcut viaţa, anul acesta mă căsătoresc, sunt un om împlinit, nu gândeam că o să pot fi aşa fericit, este mai greu că nu este copilul lângă mine, trebuie răbdare, am fost mai nervos dar Dumnezeu mi le-a rânduit cum a ştiut mai bine. Sunt fericit!”, a declarat Ionuţ Butoi pentru Ziarul din Muscel.

 

About The Author

Related posts