5.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

S.V.S.U. Mioveni, pe podium!

Alte Știri
Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgențe Mioveni a obținut   locul al doilea,  la etapa interjudețeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situații de Urgență, organizată în perioada 06 – 08 iulie, la ISU Vlașca al Județului Giurgiu.
Concursurile s-au desfășurat în Centrul Național de Pregătire “General de Brigada Corneliu Stoicheci”, București, unde, în urma câștigării fazei județene, echipa de concurs a SVSU Mioveni a participat alături de alte 4 echipe concurente din județele Teleorman, Giurgiu, Ilfov și Dâmbovița.
 Echipa Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mioveni, a obținut un onorabil loc 2 în clasamentul general, însă trebuie spus că la proba “Dispozitivul de intervenție” – una dintre cele mai grele din concurs, SVSU Mioveni a reușit cel mai bun timp și, totodată, locul I la această probă.
Echipa Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mioveni a fost formată din: Ionescu Mihai – șef de lot, Diaconu Constantin, Răducu Irinel, Flencheș Nicolae, Antonescu Alin, Bogdan Cristinel, Duță Daniel, Mănucă Gheorghe, Șuță Laurențiu, Florea Mihail Cosmin, Constantinescu George.
Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie