11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Scandal în Paradisul Albeştilor de Muscel! Fata primarului părăsită de Boureanu chiar pentru o câmpulungeancă…

Alte Știri

Răsturnare de situaţie! După ce fata primarului de la Albeştii de Muscel, Alexandra Năftănăilă cunoscută cu numele de scenă Sandra N. a făcut publică relaţia sa cu fostul deputat Cristian Boureanu, la scurt timp acesta a părăsit-o alegând să plece în vacanţa de vară, în Croaţia alături de o altă blondă, nu Pelinel ci în compania câmpulungencei Adelina Mihăilescu, în vârstă de 23 de ani, o fostă concurentă a emisiunii ,,Burlacul”, obişnuită din plin cu lumina reflectoarelor. Deşi politicianul nu a recunoscut că are o idilă cu tânăra domnişoară din Câmpulung, blonda Adelina Mihăilescu şi-a postat pe contul de socializare mai multe fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o alături de Cristian Boureanu şi fiica acestuia, Ioana, în Croaţia şi la Cazanele Dunării.

Boureanu cu vorbe grele la adresa Sandrei N

După ce s-a întors din vacanţă, Cristian Boureanu a ales să pună batista pe ţambal, după ce prin tot judeţul Argeş s-a vehiculat zvonul că primarul Ionel Năftănăilă, îl curtează pe Boureanu ca ginere să îl lase în locul său la primărie, pentru că este plin de procese şi totodată conştient că va piede funcţia în curând. Cum fostului deputat Boureanu nu i-a convenit ce a auzit a reacţionat acid pe site-ul său de socializare cu următoarele declaraţii:

,,În ultima lună o domnişoară cântăreaţă Sandra N, apare pe toate televizoarele şi vorbeste de o relaţie imaginară cu Cristian Boureanu! NU a existat, NU există şi NU va exista. E trist cum cineva se poate folosi de numele tău în mass-media din România. Am întâlnit-o întâmplător şi m-a rugat să facem o poza pentru facebook. O cunosc de când avea 10 ani aşa că am acceptat. INSPIRAT, am mai luat un prieten în poză…ATÂT! Sper ca Sandra să se liniştească şi să se apuce de cântat şi mai puţin de anunţuri matrimoniale… Succes!”.

La scurt timp şi fata primarului Ionel Năftănăilă de la Albeştii de Muscel, a reacţionat cu un mesaj tot pe site-ul de socializare:

,,Este pentru prima dată în cariera mea când am intrat în “gura presei”. Cuvinte scoase din context, titluri false, întrebări provocatoare, minciuni… NU am putut controla jurnaliştii să nu mă întrebe despre anumite poze apărute şi să nu speculeze! În schimb, nu am declarat NICIODATĂ nimic despre viaţa mea personală. Nu am declarat NICIODATĂ că am vreo relaţie. NU am fost cuplată cu vreun politician şi nu înţeleg de ce un anumit domn şi fost prieten de familie nu a putut să primească un refuz, să îl accepte şi să nu înceapă să murdărească munca mea cu scandalurile în care este obişnuit să intre

 

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie