27.3 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Schimbări importante la nivelul IPJ Argeș. Doi câmpulungeni au fost promovați în funcții de conducere!

Alte Știri

Schimbări importante la nivelul IPJ Argeș. Doi câmpulungeni au fost promovați în funcții de conducere! Este vorba despre doi câmpulungeni care s-au remarcat prin activitatea polițienească derulată la Poliția Câmpulung. Doi polițiști de excepție, Mariuș Șendroiu și Victor Buzescu au urcat pe scara ierarhică.

Marius Ședroiu, cel care ocupa funcția de adjunct al comandantului Poliției Câmpulung, a ajuns în funcția de șef al Serviciului Ordine Publică al Inspectoratului de Poliție Argeș.

Victor Buzescu, șeful Biroului Rutier Câmpulung, ocupă funcția de adjunct al comandantului Poliției Câmpulung.

Cei doi au fost, sunt și sigur vor demonstra calitatea profesională pe funcțiile pe care le ocupă de pe 16 ianuarie 2024.

Schimbări importante la nivelul IPJ Argeș. Doi câmpulungeni au fost promovați în funcții de conducere!

Așadar, începând cu data de 16 ianuarie 2024, noul adjunct al comandantului Poliției Câmpulung este comisar-șef Victor Buzescu, cel care s-a aflat până acum în fruntea Biroului Rutier.

Fostul număr doi din Poliția Câmpulung, comisar-șef Marius Șendroiu, a fost împuternicit în funcția de șef al Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Argeș. Comisarul-șef Leonard Bâlă a ajuns la comanda Poliției Municipiului Târgoviște.

Marius Șendroiu a fost mâna dreaptă a comandantului Poliției Câmpulung din data de 1 aprilie 2016, când la conducerea instituției se afla Gheorghe Ciolan.

Cine sunt și ce funcții au ocupat cei doi oameni ai legii:

Victor Buzescu: Din anul 1990, până în anul 2004 a ocupat funcția de șef al Biroului Rutier Câmpulung. Între anii 2004 – 2008 a ocupat fotoliul de adjunct al comandantului Poliției Câmpulung.
Din anul 2008 până în 2010 comisarul șef Buzescu a condus instituția polițienească. Apoi între anii 2010 -2011 a fost adjunctul Poliției Câmpulung.

Din anul 2011 până în 15 ianuarie 2024 a condus Biroul Rutier Câmpulung.
De la 16 ianuarie se află pe funcția de adjunct al comandantului Poliției Câmpulung.

Schimbări importante la nivelul IPJ Argeș. Doi câmpulungeni au fost promovați în funcții de conducere!

Marius Sendroiu: este absolvent al Academiei de Poliție din anul 2007. Acesta a urmat cursurile unul master în Combaterea Criminalității Organizate în 2011.

A ocupat funcția de șef Biroului Ordine Publică Urban între anii 2011-2012. Apoi a fost șef Secție Rurală Rucăr, nr. 13 între anii 2012-2016.

Începând cu anul 2016 și până în prezent, Comisarul șef Marius Șendroiu a fost adjunctul comandantului Poliției Câmpulung.

De pe data de 16 ianuarie 2024, Șendroiu va conduce Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie