11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scor halucinant, ARO Câmpulung Muscel a bătut-o pe Juventus Bascov cu 22-0

Alte Știri

Scor halucinant, ARO Câmpulung Muscel a bătut-o pe Juventus Bascov cu 22-0.

Într-o partidă dintr-un eșalon inferior al României, mai exact Liga a IV-a, a avut loc un scor fluviu în etapa din acest week-end.

Vorbim de Liga 4 din județul Argeș, acolo unde ARO Câmpulung Muscel, fosta grupare de tradiție din Divizia B de pe timpuri, a dărâmat adversara cu un scor halucinant, 22-0 cu cei de la Juventus Bascov.

La pauză, gazdele de la ARO conduceau deja cu 18-0. La ARO a evoluat și fostul jucător al Stelei și al Universității Craiova, Florin Costea, care a marcat de 7 ori!

Scor halucinant, ARO Câmpulung Muscel a bătut-o pe Juventus Bascov cu 22-0

De asemenea, e cunoscut și numele lui Simon Măzărache (30 de ani), care a activat pe la Petrolul Ploiești, CS Universitatea Craiova, Juventus București sau Concordia Chiajna, el marcând de 4 ori.

Un alt jucător care a mai activat și el în Liga 1 care a marcat (de 3 ori de data asta) este și Andrei Nilă (37 de ani), fost fotbalist la CS Mioveni.

ARO Muscelul e lidera Ligii 4, județul Argeș, cu 63 de puncte, trei peste Speed Academy. Echipa fostei uzini de mașini 4×4 are 21 de victorii din tot atâtea posibile, cu un golaveraj de răsunet, 127 la 10.

 

Florin Costea a dat 7 goluri, iar Simon Măzărache, până mai ieri în Superligă, la Petrolul Ploiești, doar de 4 ori.

Unul dintre golurile marcate de Florin Costea pare desprins din filmele de comedie. Muscelenii, lideri în clasamentul ligii a patra din Argeș, cu 21 de victorii din tot atâtea posibile și cu un golaveraj de 127-10, s-au mândrit pe pagina lor de Facebook.

Florin Costea, șapte dintr-o lovitură

Florin Costea s-a distrat cu apărarea echipei din Bascov. Dar a existat și o explicație pentru scorul amețitor chiar și la județ. Era vorba despre o ”regie”, pusă la cale de conducerea oaspeților care a ieșit pe dos: să bage juniorii pe teren, trei-patru dintre ei să se dea accidentați.

Arbitrul ar fi fost obligat să fluiere finalul meciului, iar Bascov pierdea la masa verde, 0-3, ca să nu fie penalizată pentru neprezentare.

”Nu vrea niciunul să iasă”

Prosport a reprodus discuția pe care Noni Cârciumărescu, antrenorul oaspeților, a avut-o în timpul meciului cu echipa lui Costea..

”Nu vrea nimeni, nu vor, nu vor, ce vrei să fac? E lumea călare pe mine aici. N-ar nimic, lasă că nu o să mai jucați voi. (…) Stați mă acolo că stați bine, stați bine jaloane, că nu vreți să înțelegeți!

Nu vrea niciunul să iasă, nici Columbeanu, nici Răzvan, niciunul… nici Crinu. Ăștia care am vorbit cu ei să iasă. Cu ei m-am înțeles, nu cu alții!

Eu, ce fac eu? E foarte bine domnule. Dacă toate astea se sparg în capul meu, din moment ce ei nu vor să iasă de pe teren.

Uite, unul e accidentat și rămâne în teren. Nu vrea să iasă. Ce să-i fac, să intru pe teren eu. Eu sunt încadrat? Bine domnule, gata… Nu mai are rost să mai vorbim”, i-ar fi transmis antrenorul celui care l-a sunat în timpul jocului.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie