13.5 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Se caută profesionalism, pe salarii de mizerie la spitalul din Câmpulung

Alte Știri

Se fac angajări pe bandă rulantă la spitalul municipal din Câmpulung. Din păcate, salariul unui medic care va câştiga concursul, luna viitoare, nu urcă mai mult de 2.173 lei iar de orele suplimentare care este nevoit să le facă pentru că este lipsă de personal la spital, de ani buni, nu mai vorbim. Iată care au fost posturile vacante, scoase la concurs de spitalul municipal Câmpulung, în această perioadă.

1 post de medic specialitatea Cardiologie, 1 post de medic specialitatea Otorinolaringologie, 1 post de medic specialitatea Neonatologie, 1 post de medic specialitatea Medicina Internă, 1 post de medic specialitatea Medicina Muncii, 1 post de medic specialitatea Radiologie- Imagistică medicală, 2 posturi de medic specialitatea Medicină de Urgenţă, 2 posturi de farmacist, 1 post de biolog. Pentru posturile de medic, la concurs se pot prezenta rezidenţi aflaţi în ultimul an de pregătire, specialişti ori primari, confirmaţi în specialităţile menţionate.

Pentru posturile de farmacist, la concurs se pot prezenta farmacişti cu drept de liberă practică specialişti sau primari, confirmaţi în specialitatea Farmacie generală.

Pentru postul de biolog, la concurs se pot prezenta biologi debutanţi, specialişti ori principali.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie