Se lucrează pe râul Râul Târgului!
Se lucrează pe râul Râul Târgului!

Se lucrează pe râul Râul Târgului!

Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea lucrează intens pe cursurile de apă administrate, profitând de condițiile meteo favorabile. Una dintre zonele cu lucrări în desfășurare este râul Râul Târgului.

Pentru evaluarea stadiului celor două lucrări derulate pe cursul râului, directorul ABAAV, Bogdan Angelin David a fost prezent printre colegii de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Argeș care realizează aceste intervenții.

Deoarece una dintre lucrările în curs execuție este recalibrarea râului Râul Târgului în zona municipiului Câmpulung, directorul ABAAV a fost însoțit în teren de către viceprimarul localității, Nicolae Zaharia, în baza colaborării instituționale. 

Tot pe râul Râul Târgului este în desfășurare lucrarea de reparație a profilului deversant al barajului de priză Câmpulung.

Lucrarea constă în:  pregatirea suprafețelor prin îndepartarea rășinei epoxidice vechi și a stratului de beton de degradat, cu mijloace mecanice și prin sablare cu apă (jet de apă sub presiune la 2000 atmosfere), betonarea profilului deversant pe toată suprafața, aplicarea peste  suprafața betonată  a  unui mortar impermeabil special cu caracteristici superioare pentru mărirea rezistenței  la cicluri de înghet-dezgheț și refacerea scării de pește.

About The Author

Related posts