1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Se oferă GRATIS. Trebuie să ai cont sau card ING Bank

Alte Știri

Se oferă GRATIS. Trebuie să ai cont sau card ING Bank.

Dacă ești client ING Bank, află că poți avea numeroase avantaje. Toate astea dacă alegi să îți instalezi aplicația pusă la dispoziție de bancă.

Fiecare bancă în parte, fie că vorbim de ING Bank, CEC Bank, ori, BCR își respectă clienții. Tocmai din acest motiv, oricine poate să beneficieze de o mulțime de facilități.

Se oferă GRATIS. Trebuie să ai cont sau card ING Bank

Ce poți să primești gratuit de la ING Bank? În primul rând află că ai zero comisioane la orice transfer dacă ai card la această bancă. Ține cont însă că acest lucru e valabil doar dacă îți aduci salariul la ING și încasezi lunar cel puțin 700 de lei lună și faci transferuri bancare.

Printre altele, beneficiezi de plăți instant. Prin numărul de telefon sau IBAN, banii ajung instant către prietenii tăi, chiar dacă aceștia au conturi la alte bănci.

Nu ai de plătit comision, deci transferul este gratuit. Pe de altă parte, ai grijă ca banca destinatarului să facă parte din programul de Plăți Instant pentru ca banii să ajungă la timp.

De asemenea, un alt lucru interesant pe care îl poți face din aplicația pusă la dispoziție de ING Bank este cererea de plată. Nu trebuie să suni pe cineva ca să-i ceri datoria sau ca să ceri un împrumut.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie