a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

12 C
Campulung Muscel
vineri, 24 martie, 2023

Se organizează cel mai mare Târg de Mărțișor

Alte Știri
Se organizează cel mai mare Târg de Mărțișor. Ediția 2023, se va desfășura în Piața Vasile Milea. În perioada 24 februarie – 3 martie. Producătorii și comercianții urmând să expună și să ofere spre vânzare suvenirurile specifice zilei de 1 Martie. Pe mesele puse la dispoziție de municipalitate.
Tariful perceput este de 6 lei mp/zi, așa cum a fost aprobat de Consiliul Local Pitești.

Se organizează cel mai mare Târg de Mărțișor

Solicitările producătorilor și ale comercianților pentru participarea la Târgul de Mărțișor pot fi depuse la Primăria Municipiului Pitești. Data este până în 13.02.2023.

Se organizează cel mai mare Târg de Mărțișor

În funcție de solicitări și de numărul locurilor disponibile, vor avea prioritate producătorii de suveniruri. Precum și persoanele care au sediul firmei/domiciliul în Pitești sau în zonele limitrofe.
Până în data de 15.02.2023, solicitările vor fi analizate de comisia constituită în acest scop, fiind întocmite documentele de aprobare sau respingere a solicitărilor, cu informarea comercianților.
Termenul de achitare integrală, de către comercianți, a sumelor aferente ocupării domeniului public la Târgul de Mărțișor 2023, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, la casierie sau în contul RO43TREZ04621160250XXXXX, este 21.02.2023.
În ziua de 23 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Pitești, va avea loc tragerea la sorți în urma căreia se va stabili locul ocupat de fiecare comerciant în cadrul Târgului. Doar cei care au taxa achitată pentru toată perioada târgului, 24 februarie – 03 martie, pot participa la distribuirea suprafețelor alocate pentru comerț pe domeniul public.
Pentru asigurarea transparenței, la tragerea la sorți, sunt invitați să participe, alături de comercianți, cetățeni ai municipiului Pitești, dar și reprezentanți ai presei.
Ocuparea meselor instalate în Piața Vasile Milea, conform tragerii la sorți, se va face în data de 24.02.2023.
Ultimele Știri

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung

Lovitură puternică pentru patronii sălilor cu jocuri de noroc din Câmpulung. Acestea ar putea fi interzise în localitățile cu...

Alte știri din aceeași categorie