10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

Sechestru la Dan Stănescu

Alte Știri

Palatul de Aramă de la Costeşti poate ajunge la stat daca regele Dan Stănescu nu îşi achită datoriile. Anchetatorii i-au pus sechestru asigurator pe Casa Regală întrucât Stănescu este acuzat ca a prejudiciat statul cu peste 400 de mii de lei. Mai mult, el este în proces şi cu primăria pentru că figurează în evidenţele contabile cu o datorie de 80 000 de lei, pentru că, din anul 2005, de când a construit palatul, nu a plătit niciodată impozit.
Poliţiştii de la I.P.J. Covasna au mers la regele ţiganilor pentru a pune sechestru asigurator pe bunurile acestuia. Dan Stănescu este acuzat de evaziune fiscală. În urma unui contract încheiat cu o persoană din judeţul Covasna nu a plătit dările către stat, aducând astfel un prejudiciu de peste 400 de mii de lei. Pe  lângă această datorie, regele rromilor figurează în evidenţa primărei Costeşti cu o datorie de 80 de mii de lei. El nu a plătit niciodată impozit pentru Palatul de Aramă care are o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţti, iar acoperişul este din aramă. Dacă nu îşi achită datoriile, riscă să ramană fără casa regală.

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie