13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Şedinţă ordinară! Cele mai importante proiecte pentru câmpulungeni…

Alte Știri

Aleşii locali se întâlnesc în ultima zi din luna februarie, în cadrul unei şedinţe ordinare. Pe ordinea de zi au de dezbătut 15 proiecte de hotărâri, cel mai important pentru câmpulungeni fiind licitaţia pentru locurile de parcare.

Se convoacă Consiliul Local al Municipiului Câmpulung, judeţul Argeş, în şedinţă ordinară în data de 28 .02 .2018, orele 16.00, cu următoarea ordine de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind încheierea unui act adiţional la Contractul de management al managerului Muzeului Municipal Câmpulung.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea statului de funcţii şi organigramei Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung.
 2. Proiect de hotărâre privind modificarea contractului de concesiune nr.5394/15.03.2000.
 1. Proiect de hotărâre privind Programul de lucrări pe anul 2018 al Serviciului Public de Administrarea Domeniului Public şi Privat Câmpulung structurat pe baza bugetului UAT Câmpulung.
 2. Proiect de hotărâre privind majorarea tarifului de prestări servicii de evidenţa persoanelor.
 3. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe A.N.L. d-lui Dorcioman Laurenţiu-Adrian.
 4. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuinţe sociale d-lui Parghel Adrian.
 5. Proiect de hotărâre privind  aprobarea subvenţionării din bugetul local pe anul 2018 a sumelor aferente taxei de salubritate pentru care au fost acordate scutiri în anul 2017.
 6. Proiect de hotărâre privind  modificarea anexei nr. 12 la HCL nr. 49 din 31.05.2017 privind stabilirea nivelului impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018.
 1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea prelungirii valabilitatii raportului de evaluare pentru apartamentul nr. 9 situat în Municipiul Câmpulung, strada Carpaţi, nr. 91, bloc D22, scara A.
 1. Proiect de hotărâre privind  Regulamentul  de atribuire/ licitatie a locurilor de parcare, pentru folosinţă  în parcările de domiciliu din municipiul Câmpulung şi Contractul de Asociere  dintre Municipiul Câmpulung şi Asociaţia de Proprietari.
 2. Proiect de hotărâre privind  aprobarea Normelor de îmbunătăţire a activităţilor edilitar – gospodareşti, păstrarea liniştii, comerţ, transport, conservarea şi protecţia mediului precum şi constatarea faptelor ce constituie contravenţii.
 1. Proiect de hotărâre privindîncheierea unui contract de închiriere directă cu S.C LIVMAR BELLO S.R.L.
 1. Proiect de hotărâre privind încheierea unui contract de închiriere directă cu S.C SDE COM S.R.L.
 1. Diverse.
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie