17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 23 septembrie, 2023

Ședință ordinară! Ultima din acest an pentru consilierii locali din Câmpulung!

Alte Știri

Ultima ședință ordinară pentru consilierii locali din Câmpulung! Miercuri, 28 decembrie de la ora 16:00, aleșii locali se întrunesc pentru a dezbate ordinea de zi! Va fi o ședință lungă, cu 18 puncte pe ordinea de zi, dacă între timp nu mai apar și alte proiecte.

Facem cunoscută ordinea de zi așa cum am primit-o de la Consiliu Local Câmpulung:

 

 1. Proiect de hotărâre privind transformarea a 19 posturi vacante în posturi vacante grad debutant, transformarea funcţiei contractuale de execuţie existentă de inginer IA în funcţia de economist IA şi transformarea funcţiei contractuale de conducere vacantă Şef birou administrativ din tehnician (M) în  inginer (S ) la Spitalul Municipal Câmpulung.
 1. Proiect de hotărâre privind  categoriile de tarife practicate de S.C. Piete-Servicii Comunitare Muscel S.R.L. începând cu data de 01 01 2017.
 1. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de asociere cu Asociatia ANIMA.
 2. Proiect de hotărâre  privind modificarea  statului de funcţii  şi  a organigramei şi  planul de ocupare a funcţiilor contractuale pentru anul 2017 ale Muzeului Municipal Câmpulung.
 3. Proiect de hotărâre privind  Contul de execuţie al Municipiului Câmpulung la data de 16 12 2016.
 4. Proiect de hotărâre privind  concesionarea imobil Piata Visoi, teren si constructii.
 5. Proiect de hotărâre privind  instituirea taxei speciale de colectare, transport și depozitare gunoi menajer pentru persoanele fizice care beneficiaza de Serviciul local de salubritate al Municipiului Campulung.
 6. Proiect de hotărâre privind asocierea dintre Municipiul Câmpulung şi Asociaţia  ,,SALVATI CAMPULUNGUL SI MUSCELUL”.
 7. Proiect de hotărâre  privind  Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii „REABILITARE POD – ŞOSEAUA NAŢIONALĂ ” împreună cu indicatorii tehnico-economici şi Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţii „ REABILITARE POD G-RAL I. TEODORESCU ”,  împreună cu indicatorii tehnico-economici.
 8. Proiect de hotărâre privind  Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, cât şi din cadrul Serviciului public comunitar local de evidenţă a  persoanelor al Municipiului Câmpulung şi a Serviciului public de asistenţă socială pentru anul 2017.
 9. Proiect de hotărâre  privind  Planul de ocupare a funcţiilor contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului pentru anul 2017.
 10. Proiect de hotărâre privind atribuirea de denumire a unei străzi.
 11. Proiect de hotărâre privind închirierea directă a unui teren, str.G-ral Poşoiu, nr.4, bl.3, sc.A,parter.
 12. Proiect de hotărâre privind închirierea directă a unui teren, str.Emilian Paveliu, nr.5,bl.4, sc..A, parter.
 1. Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită către S.C.Cez Distribuţie S.A. a unui teren.
 2. Proiect de hotărâre privind încheierea de principiu a unui Acord de asociere între Municipiul Câmpulung și S.C.Complex Panoramic SRL.
 3. Proiect de hotărâre privind Acordul de Parteneriat ce se va încheia între Municipiul Câmpulung şi Universitatea Spiru Haret – Facultatea de Ştiinţe Economice Câmpulung.
 4. Diverse. Așa cum v-am obișnuit, vom transmite ședința de Consiliu Local în Direct pe pagina de Facebook Ziarul din Muscel!
Ultimele Știri

Incendiu la o locuință din Aninoasa! Pericol major

La 112 s.a sesizat faptul că, în comuna Aninoasa, a izbucnit un incendiu la o locuință și este pericol...

Alte știri din aceeași categorie