14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Senatorul Ionuţ Elie Zisu… a început să le zică peneliştilor…

Alte Știri

După o absenţă totală cel puţin din campania electorală, senatorul Ionuţ Elie Zisu s-a apucat bruscă să le zică poveţe colegilor săi de partid.

Senatorul PNL Ionuţ Elie Zisu a declarat că, pentru sănătatea PNL, cel mai bine este ca viitorul partidului să fie decis în cadrul Congresului Extraordinar. „Suntem în faţa unei alegeri extrem de dificile. Din păcate PNL a trăit experienţe nefericite şi cu PDL şi cu PSD. Prin urmare, este greu să fim entuziaşti în faţa acestor opţiuni”, a declarat Ionuţ Elie Zisu. Acesta a mai declarat că, la cum stau lucrurile acum, cele două proiecte politice care pot îndeplini obiectivele PNL sunt subminate de germenii neîncrederii. „Refacerea USL este o opţiune doar dacă există garanţia că partenerii din PSD vor da dovadă de mai multă corectitudine în relaţia cu PNL. În egală măsură, un proiect de unificare a dreptei, împreună cu PDL este viabil doar dacă ceilalţi vor renunţa la comportamentele toxice care au fost criticate insistent de către PNL şi de toată opinia publică” a mai declarat senatorul liberal. Ca opţiune personală, senatorul PNL Ionuţ Elie Zisu a declarat că, dacă nu ar exista presiunea alegerilor prezidenţiale din acest an, ar alege ca PNL să meargă mai departe pe propriile picioare.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie