35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Sfântul Nicolae i-a adus consilierului Ionescu, o fetiță!

Alte Știri

Mare bucurie în familia consilierului local Lucian Ionescu. Sfântul Nicolae i-a adus o fetiță frumoasă pe nume Ana Ilinca.

,,Azi-dimineață, la ora 04.35, Moş Nicolae ne-a adus cel mai frumos cadou posibil, pe micuța Ana Ilinca. Bun venit în familie!”, a scris consilierul local, Lucian Ionescu pe pagina sa de socializare.

Cadoul nostru de la Conita Horoscopista pentru micuța Ana Ilinca este următorul mesaj:

,,Îți dorim să ai parte de o viață plină de Lumină, la fel ca cea de unde ai venit, aici printre noi. Esti o Săgetătoare cu Ascendentul în Pești și Destinul pe Axa Nodurilor Lunare – Fecioară – Pești. Vei fi o fetiță blândă, caldă, vei emana și transmite permanent iubire, extrem de sensibilă, dar foarte conștiincioasă în viața de zi cu zi. Vei avea o meserie ce ține de munca cu omul, te ve orienta spre partea medicală sau chiar spre terapii alternative, cele care atunci când tu vei fi mare vor fi extrem de recunoscute în țară dar și peste hotare. Bun venit în viață iar familia ta să se bucure de tine pentru că ești un bulgăre de Lumină!”, cu iubire, #CONITAHOROSCOPISTA.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie