7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

SIMONA BUCURA OPRESCU: Când un consilier local vorbește, primarul și aparatul propriu trebuie să asculte. VIDEO

Alte Știri

Mesajul pesediștilor este unul clar! Administrația locală din Câmpulung trebuie să se ocupe să asigure servici publice de calitate, nicidecum nu este treaba administrației cum se organizează asociațiile de locatari.

PSD-iștii rămân în opoziție în Consiliu Local care are 19 membri, 5 de la PSD. Președintele interimar, Simona Bucura Oprescu a declarat în cadrul conferinței de presă că după cum spune legea în toate cele 15 cartiere ale municipiului Câmpulung vor fi prezenți consilierii locali care vor asculta cetățenii, vor prelua problemele acestora și vor merge cu ele în Consiliu Local sub formă de proiecte de hotărâre, de interpelări și de întrebări.

Atunci când un consilier local vorbește, primarul și aparatul propriu trebuie să asculte, deoarece consilierul local este vocea cetățeanului și nu este, în niciun caz, la latitudinea primarului sau al aparatului propriu al Executivului primăriei dacă îl ascultă sau nu.

Până în 2024 mai sunt doi ani, timp în care la Câmpulung trebuie făcută administrație cu știință de carte, cu profesionalism și cu respect.

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie