33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

SIMONA BUCURA OPRESCU: ,,Guvernul actual trebuie să plece pentru eșecul repetat”

Alte Știri

SIMONA BUCURA OPRESCU: Guvernul actual trebuie să plece pentru eșecul repetat de a redacta și a depune la Comisia Europeană un Plan Național de Redresare și Reziliență (#PNRR) benefic pentru #România și pentru cetățenii țării! În loc de bunăstare și dezvoltare, Guvernul #Cîțu impune românilor noi curbe de sacrificiu – înghețarea salariilor, a pensiilor, biruri mărite, creșterea vârstei de pensionare – adică austeritate și sărăcie.

PNRR – ca proiect clar, coerent, gata de a fi transmis la Bruxelles – nu există! În loc să-și admită neputința și să accepte sprijinul pe care PSD l-a oferit constant pentru ca țara să aibă un PNRR bun, Guvernul Cîțu continuă să sfideze și să etaleze noi probe ale incompetenței sale. Iar condiționalitățile de tip FMI în schimbul cărora actuala putere vrea să îndatoreze cu încă 15 miliarde de euro România, pe lângă cele 31 de miliarde deja împrumutate în ultimul an, vor amputa grav orice șansă de progres economic și de creștere a bunăstării.

PSD va depune moțiune de cenzură și cheamă orice parlamentar responsabil căruia îi pasă cu adevărat de oameni și de țară să voteze pentru înlăturarea actualului Guvern. România merită să aibă un Executiv capabil să fructifice extraordinarele oportunități de finanțare europeană actuale și să asigure nu doar dezvoltare și sustenabilitate economică, ci și bunăstare socială!”, a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie