-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

SIMONA BUCURA OPRESCU. Sprijinim sectorul construcțiilor din România

Alte Știri

SIMONA BUCURA OPRESCU. Sprijinim sectorul construcțiilor din România.

📝Guvernul condus de președintele #PSD Marcel Ciolacu a elaborat și lansat în dezbatere publică un proiect național pentru stimularea sectorului construcțiilor care reprezintă un motor important al creșterii economice și asigură circa 420.000 de locuri de muncă în toată #România.
🚧Este necesar ca România să crească propriile capacități de producție de materiale de #construcții, în logica patriotismului economic care ocupă un loc central în programul Guvernului Ciolacu.
Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

SIMONA BUCURA OPRESCU. Sprijinim sectorul construcțiilor din România

👉În acest sens, Guvernul Ciolacu are în vedere următoarele obiective:
✅Creșterea producția interne de produse și materiale de construcții;
✅Stimularea investițiilor în acest domeniu în județele mai puțin dezvoltate;
✅Crearea a cel puțin 20.000 de noi locuri de muncă;
✅Reducerea deficitului comercial provenit din importul de materiale de construcții ( în momentul de față România importă 70% din materialele de construcție necesare, ceea ce generează un deficit al balanței comerciale de 8 miliarde de euro doar pe această componentă).
↗️Stimularea investițiilor în producția internă de materiale de construcții înseamnă creștere economică, mai multe locuri de muncă plătite decent și mai multe venituri la bugetul de stat!
Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie