13.5 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Singurul român care participă la mega petrecerea lui Elon Musk de la Bran de Halloween

Alte Știri

MediaFlux a aflat noi detalii exclusive despre petrecerea cu miliardari anunțată în premieră încă de ieri dimineață. Astfel, continuăm să vă prezentăm informații exclusive referitoare la super-evenimentul care se desfășoară în acest weekend la Bran, iar în cele ce urmează vă spunem cine este unul dintre puținii români care participă la evenimentul care se va ține diseară la Castelul Bran.

Noi detalii exclusive despre evenimentul la care participă cei mai bogați oameni ai plantei și vedete de la Hollywood. Știm cine este românul care va fi alături de Elon Musk la petrecerea de la Castelul Bran.

Românul care participă la mega petrecerea lui Elon Musk de la Bran de Halloween

Printre puținii români care participă alături de miliardarii planetei și vedete de talie mondială la petrecerea de Halloween de la Bran se află Ovidiu Toma, CEO-ul CryptoDATA, companie românească ce activează în domenii precum securitatea cibernetică, telecomunicații criptate și inteligență artificială pentru a oferi soluții IT cu ajutorul tehnologiei Blockchain.

Cine este Ovidiu Toma, românul care va sta diseară alături de Elon Musk

Ovidiu Toma este proprietarul CryptoData, companie românească care dezvoltă soluții integrate software și hardware și tehnologii de securitate informatică aplicate în diverse domenii, precum automotive și domeniul spațial.

Ovidiu Toma este ginerele lui Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați oameni din România, fiind considerat de către foarte mulți oameni de business cel mai smart om din țară în domeniul crypto.

Legăturile lui Ovidiu Toma cu oamenii importanți ai lumii reies și din activitățile sale recente. Printre persoanele alături de care s-a afișat în ultima perioadă se află Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, spre exemplu, om extrem de aropiat de Elon Musk. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie