3.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Sirenele echipajului SMURD au răsunat astăzi în centrul Câmpulungului

Alte Știri

Sirenele echipajului SMURD au răsunat astăzi în centrul Câmpulungului. Echipajul de salvatori fusese chemat să ajute o persoană căzută în stradă. Totul s-a petrecut lângă Biserica Sfântul Nicolae.

Persoanele care se aflau în zona Bulevardului Pardon au observat un bărbat care părea că nu se simte bine. Omul a căzut la pământ ca secerat.
”A picat pe caldarâm. Cineva a chemat ambulanța. Bărbatul era conștient, însă nu se putea mișca. Probabil are vreo suferință. Cei de la SMURD au sosit imediat, iar după ce l-au controlat, l-au urcat în echipaj”, spune un câmpulungean.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

Sirenele echipajului SMURD au răsunat astăzi în centrul Câmpulungului

”M-am speriat destul de tare. Eram chiar în fața bisericii când am văzut omul căzut. Probabil suferă de vreo boală, de la frig este posibil să i se fi făcut rău. La cei care suferă de inimă li se face rău de la frig. Oamenii sunt suferinzi, au probleme care-i macină, e viața destul de grea. Să îl ajute Dumnezeu, săracul om”, spune o femeie trecută de prima tinerețe.

Bărbatul căruia i s-a făcut rău, a fost dus de urgență la UPU Câmpulung pentru îngrijiri medicale de specialitate. În funcție de rezultatele analizelor de laborator, medicii vor lua deciziile ce se impun în acest caz.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie