18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

Sistarea furnizării apei potabile în zona de sud a municipiului Piteşti, în data de 23 mai 2023

Alte Știri

Sistarea furnizării apei potabile în zona de sud a municipiului Piteşti, în data de 23 mai 2023.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 23 mai 2023, între orele 09.00 – 20.00, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Dârzului. Fiind afectaţi utilizatorii din zona de sud a municipiului Piteşti situaţi pe: Platoul Prundu, Str. Prelungirea Craiovei, DN 65B.

În intervalul orar menţionat furnizarea apei potabile va fi întreruptă sau se va face la presiune scăzută.

Sistarea furnizării apei potabile în zona de sud a municipiului Piteşti, în data de 23 mai 2023

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile. Și îi asigurăm că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp. Încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi. Depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Recomandăm consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie