SKID ROW și-a anunțat prezența la Posada Rock

SKID ROW și-a anunțat prezența la Posada Rock

SKID ROW și-a anunțat prezența la Posada Rock, festivalul de rock care se va organiza anul viitor la Câmpulung.

SKID ROW, prima trupă de heavy metal care a ajuns pe locul 1 în topul Billboard, este cel dintâi headliner anunțat al ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock, care se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 14 – 16 august 2020.

Pe 16 august 2020, americanii vor oferi un show fulminant la Posada Rock, din care cu siguranță nu vor lipsi hiturile ”I Remember You”, ”Youth Gone Wild”, ”18 and Life” sau ”Slave to the Grind”, piese care fac parte din coloana sonoră a primei generații de rockeri români de după Revoluție.

SKID ROW este doar unul dintre headlinerii ediției de anul viitor a Festivalului Posada Rock. Alte nume mari internaționale în recital vor fi anunțate în perioada imediat următoare. Lor li se vor adăuga cei 10 newcomeri care vor participa la concursul care pune la bătaie premii consistente, festivalul rămânând și anul viitor o rampă de lansare pentru trupele rock tinere, respectându-și statutul de cel mai important festival concurs din țară.

Începând de astăzi, abonamentele EARLY-BIRD sunt disponibile la bit.ly/IABILET-POSADA2020 la prețul promoțional de 100 de lei/buc. Ca și în anii trecuți, Festivalul Posada Rock se va desfășura pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel. Camparea va fi gratuită într-un spațiu cu toate dotările necesare. Copiii cu vârsta până în 12 ani vor avea acces gratuit doar însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet sau abonament valid.

About The Author

Related posts