9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

SLĂBEŞTE NATURAL! Ai la îndemână produse pe bază de plante care accelerează arderile

Alte Știri

Dacă îţi doreşti să accelerezi arderile grăsimilor şi să ajuţi dieta de slăbire, poţi încerca suplimente alimentare naturiste. Spre exemplu, magazinul naturist din Câmpulung situate vis-à-vis de primărie vine în ajutorul dumneavoastră cu o serie de produse foarte avantajoase din punct de vedere calitativ dar şi financiar.

  • ANGHINARE – LEURDĂ – RIDICHE NEAGRĂ este un produs natural recomandat persoanelor supraponderale, obeze sau care prezintă nivele crescute de colesterol şi trigliceride.
  • ANGHINAREA – originară din Etiopia este una din cele mai vechi plante cunoscute în istoria umanităţii. Planta a fost adusă în Europa de Sud, traversând Egiptul Antic, unde a fost consemnată în desenele vechii civilizaţii. În secolul al XVI-lea, în Europa era considerată o legumă ”nobilă”, fiind consumată numai de către membrii casei regale şi de oamenii foarte bogaţi. În medicina tradiţională, frunzele de anghinare erau utilizate pentru proprietăţile diuretice şi coleretice.
  • LEURDA – este cunoscută ca remediu de milenii, fiind prescrisă drept întăritor şi detoxifiant de renumiţii medici ai Greciei antice. Pro­prietăţile sale terapeutice au fost cerce­tate şi de medicii din Imperiul Roman, care recomandau planta atât pentru cură­ţarea sângelui, cât şi pen­tru tratarea unui impresionant număr de boli, de la viermi intestinali până la suferinţe ale plămâ­ni­lor. Miracu­losul leac verde nu era străin nici da­cilor, care foloseau leurda pentru vindecarea rinichilor bolnavi şi înlă­tura­rea otrăvurilor din sânge.
    A fost botezată Allium ursinum – us­turoiul ursului, pornind de la con­statarea că urşii, abia ieşiţi din peri­oada de hiber­nare, aşteaptă cu mare interes apariţia leurdei, pentru a-şi redobândi puterile şi agilitatea. Şi nu este de mirare, dată fiind uimitoarea forţă terapeutică ascunsă în frun­zele cu miros înţepător. Leurda este bogată în sulfură de alil, elementul care îi imprimă gustul şi mirosul ca­racteristic plantelor din genul Allium (cele mai cunoscute fiind ceapa şi usturoiul). În plus, con­ţine numeroase substanţe cu un valoros potenţial tera­peu­tic: vitami­nele A şi C, vitamine din complexul B, săruri minerale, calciu, fier, magneziu, fos­for, uleiuri eterice, glu­cide şi, bineînţeles, proteine. Virtuţi terapeutice
  • RIDICHEA NEAGRĂ – este leguma care se consumă mai puţin, pentru că are gustul de ”muştar”, deşi a fost remarcată încă din Antichitate datorită beneficiilor sale asupra sănătăţii. În prezent, nutriţioniştii o includ în dietele sezonului rece, deoarece conţine antioxidanţi eficienţi împotriva răcelii şi gripei, dar beneficiile ei nu se opresc aici…

O sursă bogată în vitamine şi nutrienţi

În sezonul rece, când organismul duce lipsă de vitamine, consumă această legumă pentru a-ţi suplini carenţa de vitamine şi minerale. Ea conţine vitamine (A, B, C), minerale (sodiu, potasiu, fosfor, iod, sulf, magneziu) şi fibre alimentare. Este o sursă bogată în nutrienţi, totodată este o legumă puţin calorică (24 kcal/100 gr.)

Pierzi în greutate sănătos şi eficient!

Această legumă de toamnă previne constipaţia, datorită conţinutului bogat de fibre şi apă. O dietă care include consumul de ridiche neagră contribuie la mişcările regulate ale intestinului şi ajută la menţinerea echilibrului florei intestinale. Datorită proprietăţilor sale antibacteriene, elimină toxinele din intestine şi te scapă de diaree sau constipaţie, balonare sau dureri abdominale. Dacă optezi pentru dieta cu ridiche neagră, vei pierde în greutate fără să aduci prejudicii sănătăţii tale. În plus, ridichea luptă cu radicalii liberi, astfel, încetineşte procesul de îmbătrânire a organismului.

Un diuretic natural

Fiind un diuretic şi dezinfectant, ajută la vindecarea multor afecţiuni renale. ”Spală” toxinele acumulate în rinichi, reducând posibilitatea formării calculilor renali şi inhibă infecţiile urinare. Datorită proprietăţilor antiinflamatoare diminuează senzaţia de arsură în timpul urinării, în cazul prezenţei unei infecţii urinare.

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie