33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Șoc, drame, jale pe vale la primăria din Câmpulung!

Alte Știri

Șoc, drame, la primăria din Câmpulung! Viceprimarul Constantin Țurțulea a ieșit în aceste momente într-o conferință de presă pentru a explica motivul demisie din funcția de conducere a orașului.

A explicat că din motive medicale a ales să facă acest lucru. Primarița Elena Lasconi a început să plângă și i-a declarat LOVEEEEEE, fostului viceprimar. Edilul a mai declarat că plânge pentru că este enotivă și că s-a certat cu el de multe ori.

Șoc, drame, jale pe vale la primăria din Câmpulung!

Constantin Țurțulea a mai declarat că va rămâne în USR, dar și consilier local. Are cetățenie în Marea Britanie și va lucra în mod remote pentru a-și menține colaborarea cu străinătatea.

Primarița Elena Lasconi a mai declarat că în locul lui Constantin Țurțulea va veni Alin Vlădău, consilier local de la USR și manager al unui magazin de electrocasnice din Câmpulung.

City managerul, Ioana Marcu l-a lăudat la maxim pe fostul viceprimar Constantin Țurțulea.

Primarița Elena Lasconi a mai declarat că va transforma ADP-ul într-o societate comercială. Asta pentru că viceprimarii nu pot salva orașul prin activitatea acestora care este foarte slabă. City managerul, Ioana Marcu vrea să reorganizeze primăria, să se înființeze posturi noi.

Edilul în conferința de presă s-a mai arătat total nemulțumită de activitatea Poliției Locale.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie