26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Șoc puternic. Reacția locuitorilor orașului Câmpulung Muscel după ce Elena Lasconi va candida la alegerile prezidențiale

Alte Știri

Șoc puternic. Reacția locuitorilor orașului Câmpulung Muscel după ce Elena Lasconi va candida la alegerile prezidențiale. Nici nu au avut timp cei 70% din electoratul câmpulungean care i-a acordat votul de încredere la alegerile locale, primăriței Elena Lasconi să se bucure de reușita edilului preferat că au avut parte de șocuri în buclă.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Când se redeschide circulația rutieră pe controversatul Bulevard Pardon din Câmpulung Muscel?

Elena Lasconi a fost numită șefa USR când nimeni nu credea în șansele ei reale, ci culmea i-a zdrobit pe toți cu același scor ca la Câmpulung apoi edilul și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale. Cum în ultimele două săptămâni Elena Lasconi și-a mutat viața la București, câmpulungenii sunt în nervi și drame.

CITEȘTE ȘI. Câți euro costă un pateu la celebra patiserie din centrul Câmpulungului din Muscel

Mulți o vor pentru ei la primăria Câmpulung că d-asta au votat-o se justifică aceștia în târg, pe internet și pe unde mai apucă. Într-un sondaj al Ziarului din Muscel, reacția internauților a fost tot cam la fel. Mulți nu o văd să facă treabă bună la alegerile prezidențiale declarând-o din strat perdantă. În timp ce alții o susțin spun că este o femeie puternică pentru România.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

În toate declarațiile publice, Elena Lasconi nu spune nicio secundă că va abandona Câmpulungul, dar de primărie nu spune nimic. Oricum a lăsat-o pe mâini tot useriste multe, multe la număr, deci lucrurile merg din inerție iar alții răsuflă ușurați că au scăpat de muncă până în creierii nopții și teroare. Cel puțin așa se vaită ei, de când primărița Elena Lasconi se luptă să schimbe mentalitățile muscelene care sunt foarte conservatoare și rigide.

Șoc puternic. Reacția locuitorilor orașului Câmpulung Muscel după ce Elena Lasconi va candida la alegerile prezidențiale

CITEȘTE ȘI. Perioada nouă care va scoate pensionarii din sărăcie

Și edilul spune că acest lucru durează minim 10 ani, deci fără prea multe comentarii. Greu rău la Câmpulung, la deal cu boii mici. Se poate vedea asta cu ochiul liber de la balcon la câți locuitori are orașul. Și dacă îi părăsește pe câmpulungeni, cel puțin Elena Lasconi le va lăsa amintire câte un copac. Vrea să planteze 30.000. Până acum a plantat nici 10.000 pentru că niciun câmpulungean nu se bagă la casma, doar comentează pe Facebook. Dacă s-au plantat arbori în oraș s-a făcut cu sprijinul celor de la armată, iar copacii au fost donați.

CITEȘTE ȘI. Hei. Iată vârsta de la care copiii pot sta pe scaunul din față al mașinii

Elena Lasconi dorește o Românie prosperă

“Mulțumesc colegilor mei pentru încredere, pentru onoarea de a mă alege candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR!
94,32 la sută din voturile colegilor mei înseamnă pentru mine o responsabilitate uriașă. Va fi foarte greu. Toată viața am ales drumul greu și s-a dovedit a fi cel bun, cu cele mai mari satisfacții.
Nu am visat vreodată că voi ajunge aici, dar cred că e de bine pentru că ceea ce m-a adus în acest punct vine din iubire”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de socializare după congresul USR.
„Este o onoare pentru mine, mă așteaptă un drum foarte greu, dar toată viața mea am ales drumul greu. Am ales acest drum din sentimentul de iubire: iubesc România cu toată ființa mea”, spune președinta USR.
Elena Lasconi își dorește o Românie prosperă, sigură și liberă. Un stat care să-și respecte cu adevărat cetățenii. Prea mulți români au fost goniți din casa lor, România. Ei n-au plecat din lipsă de patriotism, au fost dați afară din casa lor de o clasă politică lacomă, care i-a împovărat ca să-și dea privilegii cu nemiluita.
Angajamentul Elenei Lasconi și al USR în fața românilor are la bază apărarea democrației și statul de drept, venituri decente pentru românii care muncesc cinstit, un sistem de educație care să pregătească cu adevărat elevii pentru viața reală, un sistem de sănătate în care pacientul este tratat cu grijă și respect, consolidarea apartenenței la NATO și UE.
România merită un viitor mai bun. De aceea, Elena Lasconi le propune românilor să-și unească forțele pentru o țară din care aceștia să nu-și mai dorească să plece.

CITEȘTE ȘI. Cât costă o zi pe „Litoralul Ardealului”. Locul ideal unde ne putem răcori vara aceasta

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie