8 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 noiembrie, 2023

Soprana Cristina Marta Sandu într-un concert de excepție la Curtea de Argeș

Alte Știri

Soprana Cristina Marta Sandu într-un concert de excepție la Curtea de Argeș. Solista Operei Naționale din București a acceptat invitația organizatorilor Zilei Revistei “Curtea de la Argeş”, din data de 16 iunie atunci când va mai avea loc un eveniment extrem de important pentru comunitate.

Se va dezveli şi monumentul poetului Mihai Eminescu, aşezat în faţa C.C.A. Soprana Cristina Marta Sandu va fi însoţită de pianista Ioana Lupaşcu, de la Filarmonica din Ploieşti. Va completa componența muzicală a întâlnirii Corul “Orfeu” – iar poemele eminesciene vor fi recitate de Luminiţa Borta, actriţă a Teatrului “Al. Davila” din Piteşti, căreia i se vor alătura scriitoarea Paula Romanescu şi Ioan Curtean de Hondol, actor şi cineast româno-american (unul dintre sponsorii principali ai monumentului, alături de Societatea Comercială RMR S.R.L. Curtea de Argeş).

Ceremonia începe la ora 11.00, cu o slujbă de sfinţire a monumentului şi de comemorare a marelui poet al României, Mihai Eminescu, oficiată de ÎPS Calinic Argeşeanul, Arhiepiscop al Argeşului şi Muscelului.

Ultimele Știri

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Elena Lasconi: "Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment". Ieri, edilul a ieșit într-o conferință de presă cu...

Alte știri din aceeași categorie