14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Spargere la Spitalul Judeţean Argeş !

Alte Știri

Infractorii au pătruns prin geamul de la Serviciul de medicină legală şi au ajuns în secţia de diabet, unde au dat totul peste cap. Incidentul a fost descoperit de dimineaţă, cand au ajuns la serviciu primii angajaţi.

Încă de la ora 6 s-a dat alarma la poliţie, după ce angajaţii Serviciului de medicină legală au găsit un geam spart. Criminaliştii au intrat pe fir şi şi-au dat seama că infractorii nu au ţintit serviciul respectiv, ci pe acolo doar au intrat în spital. Iniţial au forţat un geam termopan, apoi l-au spart cu o cărămidă. Hoţii au purtat mănuşi, asta cred criminaliştii, care nu au găsit amprente pe locurile de lângă geamul spart. Apoi au urcat pe o scară interioară până la etaj, acolo unde se află secţia de diabet. În interior totul era răvăşit. Din cauza incidentului, câteva ore nu s-a lucrat cu publicul. Zeci de oameni au fost nevoiţi să aştepte. Poliţia a deschis o anchetă. Deocamdată anchetatorii nu avansează un mobil al spargerii, întrucât angajaţii spitalului spun că nu a dispărut nimic. Lucrul cu publicul, cu cei care au neapărat nevoie de reţete pentru a procura insulină a fost reluat după câteva ore.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie