11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Spargere la Spitalul Judeţean Argeş !

Alte Știri

Infractorii au pătruns prin geamul de la Serviciul de medicină legală şi au ajuns în secţia de diabet, unde au dat totul peste cap. Incidentul a fost descoperit de dimineaţă, cand au ajuns la serviciu primii angajaţi.

Încă de la ora 6 s-a dat alarma la poliţie, după ce angajaţii Serviciului de medicină legală au găsit un geam spart. Criminaliştii au intrat pe fir şi şi-au dat seama că infractorii nu au ţintit serviciul respectiv, ci pe acolo doar au intrat în spital. Iniţial au forţat un geam termopan, apoi l-au spart cu o cărămidă. Hoţii au purtat mănuşi, asta cred criminaliştii, care nu au găsit amprente pe locurile de lângă geamul spart. Apoi au urcat pe o scară interioară până la etaj, acolo unde se află secţia de diabet. În interior totul era răvăşit. Din cauza incidentului, câteva ore nu s-a lucrat cu publicul. Zeci de oameni au fost nevoiţi să aştepte. Poliţia a deschis o anchetă. Deocamdată anchetatorii nu avansează un mobil al spargerii, întrucât angajaţii spitalului spun că nu a dispărut nimic. Lucrul cu publicul, cu cei care au neapărat nevoie de reţete pentru a procura insulină a fost reluat după câteva ore.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie