0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel cu multe restricții în trafic!

Alte Știri

În acest weekend avem la Câmpulung etapa națională de Viteză în Coastă! În acest sens, vă trimit acest al doilea comunicat al evenimentului, cu restricțiile de circulație!

“TROFEUL CÂMPULUNG 500” – etapa a VII-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă: Circulație restricționată pe DJ 734.
 

În acest sfârșit de săptămână, în zilele de 18 și 19 septembrie, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Câmpulung, Brothers Motors Sport organizează etapa a VII-a din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și a Consiliului Județean Argeș, “TROFEUL CÂMPULUNG 500” revine pe deja tradiționalul traseu de pe drumul județean Lerești-Voina, în mirifica zonă turistică de la barajul Râușor.  

Din acest motiv, circulația va fi restricționată pe Drumul Județean (DJ) 734  Voinești-Lerești-Voina, în sectorul cuprins între kilometrul 8 și kilometrul 13+800 astfel:
Sâmbătă, 18 septembrie, între orele 07.00-19.00.
Dumincă, 19 septembrie, între orele 07.00 și 17.00.
Traficul poate fi deschis doar în situații de urgență.Ajuns la cea de a X-a ediție, Trofeul Câmpulung Muscel este, anul acesta, parte integrantă a Proiectului “CÂMPULUNG 500 – Capitala Scrisului Românesc”.  

Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie