Spitalul Câmpulung, goană după medici la târgul de joburi

Spitalul Câmpulung, goană după medici la târgul de joburi

Spitalul Câmpulung, goană după medici la târgul de joburi. Unsprezece spitale și clinici din București și din sudul țării – atât de stat cât și private – vor participa în calitate de expozanți la un târg de locuri de muncă, organizat sâmbătă la Sala Palatului. Evenimentul se va desfășura între orele 11.00 și 16.00. Printre unitățile medicale prezente se va numără și spitalul Câmpulung și din Mioveni, proaspăt recepționat.

Spitalele care vor prezenta posturile vacante sunt:

Spitalul Județean de Urgență Buzău

Spitalul Județean Călărași

Spitalul Muncipal Câmpina

Spitalul de Boli Cronice Smeeni

Spitalul Orășănesc Mioveni

Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani

Spitalul Municipal Câmpulung Muscel

Potrivit organizatorilor evenimentului, spitalele județene pun la dispoziția participanților la târg  oferte de muncă pentru medici specialiști (Cardiologie, Medicină Internă, Ginecologie, Pediatrie, ATI, Neonatologie), medici de laborator, medici rezidenți, fizioterapeuți, asistenți medicali și infirmieri.

,,Ne-am pregătit să mergem la București cu o ofertă pentru medici la târgul de joburi. La nivelul spitalului ne-am făcut o evaluare și de medici și de resursa materială, tot ce presupune lucrări. Ne dorim ca resursa umană să fie acoperită la nivel maxim, dar avem nevoie și de aparatura necesară pentru un echilibru. Vom avea un stand special amenajat al spitalului la târg. Particip eu, liderul de sindicat Gabriel Eana și un alt angajat de la administrativ”, a declarat directorul spitalului, Nicolaie Alexe.

În ceea ce privește Capitala, ofertele vor veni de la mai multe clinici private cunoscute. Intrarea la târg este liberă.

About The Author

Related posts