16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Spitalul din Mioveni a fost dotat cu aparatură medicală în valoare de aproape 5 milioane de euro

Alte Știri

Spitalul din Mioveni a fost dotat cu aparatură medicală în valoare de aproape 5 milioane de euro. Fondurile au fost atrase prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritară 10 – Protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19, creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor regenerabile de energie, Obiectivul Specific 10.1 Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de Covid-19 și al consecințelor sale sociale.

  • Cu aparatură a fost dotat Laboratorul de Radiologie si Imagistică Medicală și de analize medicale, CPU pentru afecțiuni complexe cu abordare pluridisciplinară (Ortopedie-traumatologie, Ostetrică-ginecologie, Chirurgie), Secția Boli Infecțioase, Compartiment ATI) și sunt destinate pacienților cu infecție de coronavirus.

Valoarea totală a contractului de finanțare a fost de 23.798.474,57 lei, echivalentul a 4,9 milioane de euro, valoare  totală eligibilă nerambursabilă. Proiectul este finanțat 100% prin FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională).

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie