11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Spitalul din Mioveni caută medici

Alte Știri

Spitalul din Mioveni caută medici. Unitatea spitalicească organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante. Și anume cea de medic specialist, Radiologie și Imagistică Medicală, la Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Condițiile generale pentru angajare, precum și documentele necesare pentru dosarul de angajare sunt afișate la sediul instituției și pe pagina de internet a spitalului.

În România, spitalele construite de la zero în ultimii 32 de ani, pot fi numărate pe degetele de la o mână. Spitalul din Mioveni, însă, este dovada clară că dacă se vrea, se poate.

O unitate medicală modernă care deservește câteva sute de mii de oameni. Medicii de aici spun că așa arată normalitatea în care își doresc să profezeze: condiții decente, aparate de ultimă generație.

Și un risc cât mai mic ca pacienții să dobândească infecții nosocomiale. Spitalul este digitalizat și își produce singur o parte din energia electrică necesară. În plus, pacienții sunt supravegheați și prin intermediul camerelor video.

Într-o țară normală, ar fi trebuit să fie doar o banală normalitate. O unitate sanitară modernă, cu aparatură de ultimă generație care deservește locuitorii din Mioveni și comunele limitrofe.

Dar și angajații platformelor industriale din zonă. Are 250 de paturi, cinci secții, 13 compartimente, 23 de cabinete în ambulator, două laboratoare și, poate la fel de important, o echipă de medici o medie de vârstă relativ scăzută.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie