18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 28 mai, 2023

SRI recrutează studenți. Îi vor în echipa lor. Nu te ascunde!

Alte Știri

SRI recrutează studenți. Îi vor în echipa lor. Nu te ascunde!

La finalizarea studiilor aceștia sunt invitați să vină în echipa lor. Mai mulți studenți au primit pliante despre cariere în Serviciul Român de Informații (SRI) pe culoarul principal al Facultății de Litere.

Acestea au fost furnizate de un tânăr care stătea la un stand cu oferte de locuri de muncă și burse de studii, în holul de marmură al Universității București.

SRI recrutează studenți. Îi vor în echipa lor. Nu te ascunde!

Standul SRI este parte a unui eveniment mai amplu “Career Fest”, care se ține până miercuri, 22 martie. Aici sunt prezentate oferte de angajare sau de studii, dar și burse de specializare în țară ori în străinătate.

“Career Fest” este organizat la Universitatea București. Proiectul este realizat de Asociația Studenților din Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (ASLS), din cadrul aceleiași universități.

Campania organizată de serviciul secret în universități vine și în contextul în care specializarea „Psihologie” de la Academia SRI se desființează, la cererea instituției către Ministerul Educației.

Psihologia de la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” este înlocuită din toamnă cu licența în „Operațiuni de intelligence”, ai cărei absolvenți vor fi „angajați ca agenți operativi” ai serviciului secret, potrivit proiectului de hotărâre de Guvern (HG), despre care a relatat Edupedu.ro.

În broșura oferită studenților sunt informații despre „Cum puteți deveni ofițer SRI”, cu explicații pentru elevii de liceu, studenți și absolvenți de studii superioare.

Sunt și detalii despre ce presupune selecția și se precizează că poți aplica oricând:

„Căutăm continuu ofițeri operativi, ofițeri analiști, specialiști tehnici și, pentru situații punctuale, suntem interesați în a selecta psihologi, lingviști, juriști, personal medical, personal logistic, financiar.

Puteți aplica pentru un loc în echipa SRI oricând găsiți un rol care vi se potrivește.

Și oricând simțiți că puteți adăuga entuziasm și pricepere misiunilor noastre”, mai scrie în pliant. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie