a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Stadionul de la Câmpulung este ca după război…

Alte Știri

Stadionul de la Câmpulung este ca după război…

Geamuri lipsă la cabina de transmisiuni a mass media, scaunele rupte, mizerie, cam aşa am putea face o scurtă prezentare a municipalului din Câmpulung, acolo unde dispută meciuri echipa Câmpulungului, şi din sezonul următor si cea a Rucărului.

Imaginea este dezolantă, iar cei care ar trebui să îi dea o faţă nouă, uită sau îl lasă aşa, după principiul împământenit deja, „mege şi aşa”.

Iată ce spun unele persoane care vin la meciurile de fotbal, poate unica lor distracţie: „Mă aşteptam să se mai facă ceva la stadion. E terenul administraţiei locale. Eu aşa ştiu. Celălalt teren este al ministerului de resort. Nu e mare diferenţă, dar, dacă la ăsta se poate interveni prin administrativul municipiului, atunci nu se face nimic. Meciul a fost în urmă cu câteva zile, e mizerie ca după  meci, coji de seminţe, pet-uri, pungi de seminţe, hârtii, pungi, etc… Dacă nu ar fi fost prăjite, seminţele ar fi dat naştere la o cultură de floarea soarelui, poate era mai bine, era mai plăcut ochiului,” spune Victor M.

Pe de altă parte mirosurile sunt insuportabile, de parcă ar fi un WC public, de care nu s-a ştiut…

„ E mizerie la WC-urile alea ecologice, nu putem noi bărbaţii să le folosim, dar o femeie cum să-şi facă nevoile. Am senzaţia că nu interesează pe nimeni de asta. Sunt situaţii în care trebuie să te duci la o toaletă, unde o poţi face? Pe la pomi, pe sub tribune, noi bărbaţii, restul, Dumnezeu cu mila…”, a spus Iancu V.

În ceea ce priveşte cabina de transmisiuni a mass media, şi aceasta are probleme grave, fără geamuri, mizerie înăuntru, fecale, urină, tot ce se poate, iar ceva pozitiv în acest sens, nici că se întrevede, astfel că, fiecare trebuie să se mulţumească cu ce găseşte, jeg şi cam atât.

Municipalul din Câmpulung va găzdui din sezonul următor câte două meciuri pe săptămână, meciuri la care vor veni suporterii oaspeţilor dar şi ai gazdelor, care vor beneficia de condiţii de mare „lux”, aşa cum ne-am obişnuit deja la Câmpulung.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie