1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Subalternii primarului de la Aninoasa anchetaţi pentru cadourile primite!

Alte Știri

Inspectorii de la Curtea de Conturi s-au îngrozit de neregulile depistate la primăria Aninoasa, judeţul Argeş. Este vorba de un prejudiciu de 386.000 lei, sume estimate a proveni din abateri, care rezultă, în cea mai mare parte, din activitatea proprie a primăriei Aninoasa. Astfel, 315.000 lei, venituri suplimentare; 70.000 lei, prejudicii.  În total, 386.000 de lei.

Multe neconcordanţe au fost găsite la verificarea gestiunii economico – financiare, cu multe plăţi efectuate nelegal de Primăria Aninoasa

Studierea calităţii gestiunii economico – financiare, derulată de comuna Aninoasa, în anul 2015, a determinat auditorii să estimeze mai multe sume de bani care au fost plătite fără temei legal. Enumerăm mai jos sumele care au fost virate nelegal pentru diferite activităţi:

  • Pe parcursul procedurilor de audit asupra eşantionului stabilit în cadrul Titlului 20-Bunuri şi Servicii, s-a constatat faptul că primăria Aninoasa a plătit în mod nelegal, de la alineatul „Alte cheltuieli cu bunuri şi servicii”, suma de 2.040 lei, reprezentând cadouri acordate cu ocazia sărbătorii „Pomul de Crăciun” cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială Broşteni – Aninoasa şi personalului de specialitate al primarului. Cei de la Curtea de Conturi au stabilit că, pentru perioada cât bugetul comunei Aninoasa a fost lipsit de suma de 2.040 lei, plătită nelegal, au fost calculate majorări de întârziere de 243 lei.

 

 

 

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie