5.7 C
Campulung Muscel
vineri, 1 martie, 2024

Super ofertă pentru fiecare client. Ce produse mai sunt acum la promoție la Auchan

Alte Știri

Super ofertă pentru fiecare client. Ce produse mai sunt acum la promoție la Auchan.

În perioada sărbătorilor de iarnă, hipermarketurile sunt pline, iar pentru a atrage cel mai mare număr de clienți toate vin cu oferte extrem de tentante. Și dacă în trecut LIDL venea cu sute de reduceri la produse, acum Auchan i-a luat fața. În ultimul catalog sunt promoții foarte tentante.

De exemplu, pulpa de porc fără os a avut un preț super special de doar 19,89 lei pe kilogram. Cum cererea a fost foarte mare, în prezent costul a început să fie mai mare, dar încă este la ofertă.

Pe lângă alimentele din carne, Auchan vine în această perioadă cu reduceri mari și la alte produse de top cum ar fi platourile de fursecuri de un kilogram care costă acum doar 36 de lei, față de 45 lei prețul întreg.

Super ofertă pentru fiecare client. Ce produse mai sunt acum la promoție la Auchan

Și berea Stella Artois este la promoție: de la 26,75 6 cutii, acum bax-ul este redus la 22,74. Alte produse aflate la promoție mai sunt: scutecele pentru copii, salamul sandwich care costă acum doar 3,86 lei, crenvurști de la Meda sau untul de la Napolact care au reducere de până la 30%.

Din categoria produselor nealimentare găsim deodorant și gel de duș de la Adidas, becuri economice și mai multe sortimente de cafea de la diferite branduri.

Super reduceri la multe produse

Reducerile aplicate sunt destul de consistente și merită să le cumpărați acum cât este activă promoția, ulterior prețurile urmând să crească mai mult decât ne-am obișnuit până acum.

Auchan vine cu oferte foarte bune și la hrana pentru câini sau pisici. Prețurile sunt mai scăzute decât la petshop-uri, așa că merită să verificați înainte.

Ultimele Știri

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni

MAI. Angajări pe bandă rulantă, direct din viața civilă. Peste 5000 de oameni. Vicepremierul Cătălin Predoiu, ministrul Afacerilor Interne,...

Alte știri din aceeași categorie