0.2 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

TAUR: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Până la 10 octombrie 2017 Jupiter rămâne în casa muncii Taurului, unde va și retrograda din februarie până în iunie. În plus, în prima jumătate a anului Jupiter este implicat în aspecte tensionate cu Pluton și Uranus, ceea ce cu siguranță prevestește agitație, nevoia de schimbare, de transformare și de eliberare de anumite responsabilități. Prin urmare, este momentul să lași în urmă ceea ce știi că nu te mai reprezintă și să cauți să te îndrepți spre un loc de muncă sau spre o ocupație care să îți permită să crești, să progresezi.

Pentru mulți dintre Taurii care doresc să își înceapă propria afacere, se poate ca primele două trimestre ale anului 2017 să reprezinte o luptă asiduă pentru a-și asigura finanțarea sau pentru a gestiona datorii care îi împiedică să se dezvolte.

În acest context, nu putem neglija influența lui Saturn, care tranzitează casa a VIII-a a Taurului, o casă cu puternice conotații financiare (banii primiți din alte surse decât munca proprie, banii perechii de viață sau sponsorizările, investițiile și bunurile comune, moșteniri, taxe, rate, împrumuturi etc.). Anul 2017 este deosebit de favorabil pentru clarificări financiare și pentru reducerea datoriilor, dar toate acestea se fac prin cumpătare și prin reducerea cheltuielilor care nu sunt neapărat necesare.

Traiul pe credit, peste posibilitățile reale, ar trebui înlocuit, acolo unde este cazul, cu un program de viață mai economic, poate chiar auster. În felul acesta, în 2017 ai putea scăpa de datorii pe care le porți ca pe o tinichea de coadă de ceva timp, poate chiar din 2015.

Deseori simți că, în ciuda eforturilor tale supraomenești, lucrurile se urnesc greu sau deloc în plan financiar și/sau profesional, iar perechea de viață nu prea te poate sprijini. Nu renunța! Spre finele lunii august 2017, când Jupiter formează un aspect armonios cu Saturn, începi să culegi roadele eforturilor depuse și se arată oportunități de înflorire profesională și de echilibrare a veniturilor.

Uranus, stăpânul casei carierei Taurului, se găsește și în 2017 în casa a XII-a a Taurului, ceea ce poate însemna că îți sunt favorabile activitățile și acțiunile din spatele scenei, din umbră, nu neapărat de pe o poziție de prim rang. Surprizele pândesc la tot pasul și promit să fie plăcute în a doua jumătate a lunii mai și la mijlocul lui noiembrie 2017.

Se recomandă deosebită atenție în perioadele în care Mercur, planeta care guvernează casa banilor Taurului, se găsește în mers aparent retrograd: prima săptămână din ianuarie, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie