10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

TELEKOM Piteşti angajează agenţi vânzări pentru județul Argeș

Alte Știri
Postul pentru care firma de telecomunicaţii face recrutări în toate oraşele din județ este cel de agent de vânzări pe segmentul rezidenţial. Angajarea se face pe perioadă nedeterminată.
Posturi disponibile: 25
Aplică acum: C.V. se trimite la adresa: alexandruion_sandu@telekom.ro.
Responsabilități:
Contactarea potențialilor clienți ai companiei, Raportarea zilnică a rezultatelor obținute, Îndeplinirea targetului lunar de vânzări, Promovarea imaginii și prezentarea companiei în conformitate cu cerințele și standardele acesteia, Întocmirea evidenței zilnice și raportarea către coordonatorul de vânzări local a fișelor de cerere servicii, chestionarelor și a formularelor feed-back efectuate, Urmărirea situției clienților proprii pînă în stadiul de instalare.
Cerințe:
Foarte bune abilități de comunicare și ascultare activă, orientare către client, rezultate și soluții, Dinamism, abilități organizatorice, Cunoștințe generale despre piața de telecomunicații.
Beneficii:
Recompensă financiară: salariu fix, comision din vânzări și bonus pentru îndeplinirea targetelor, Posibilitatea de promovare într-una dintre cele mai importante companii din România, Training pentru dezvoltarea abilităților de vânzare și negociere, Mediu de lucru dinamic și antrenant.

Detalii suplimentare la numărul de telefon: 0765.339.147. Adresa: ROMTELECOM S.A, B-dul Republicii, nr. 90, Piteşti.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie