11.3 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Tineretul Conservator a marcat Ziua Internaţională a Teatrelor

Alte Știri

Tineretul Conservator Argeş a marcat sâmbătă Ziua Internaţională a Teatrelor, sărbătorită în fiecare an la 27 martie. Membrii TC Argeş au vizionat piesa „Prah sau Lozul cel Mare” a lui György Spiro, pusă în scenă de la ora 18:00, în Sala Studio a Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti, de către actorii Doina Aida Stan şi Petrişor Stan. Piesa este una plăcută, comică, ancorată bine în realitatea actuală românească şi cu final neaşteptat.Tineretul Conservator obişnuieşte să meargă la teatru, ultima dată vizionând piesa „O noapte furtunoasă” de I.L.Caragiale, tot la Teatrul „Alexandru Davila”, în urmă cu o săptămână.

„Chiar dacă am întârziat cu o zi serbarea „Zilei Mondiale a Teatrelor”, am facut acest lucru pentru că nu am găsit nicio piesă programată pentru data de 27 martie, însă nu puteam trece cu vederea acest eveniment. Este normal să promovăm astfel de activităţi, pentru că, dacă la acţiunea de anul trecut, tot în această sală s-a mai aflat un singur spectator în afară de membrii TC Argeş, de data aceasta, pe lângă cei 20 de tineri cu care am venit la teatru, au fost maxim 10 persoane prezente. Chiar dacă o parte din noi merge destul de des la teatru, avem o organizaţie tânără, cu membri noi şi în formare, care pot ajunge să îndrăgească teatrul după o astfel de acţiune. Unul din tineri a vizionat pentru prima dată o piesă de teatru, iar la final ne întreba când vom merge din nou, semn că i-a placut. Probabil sunt mulţi tineri în situaţia lui, care au nevoie de un prim imbold”, a declarat Codruţ Matei, preşedintele Tineretului Conservator Argeş.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie