11.1 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Tinerii pesediști din Argeș, timp de 3 zile la Școala Politică de Vară

Alte Știri

Tinerii pesediști din Argeș participă, timp de 3 zile, la Școala Politică de Vară a TSD România. Tabără care se desfășoară la mare, mai precis în Costinești.

Delegația TSD Arges, formată din 50 de tineri, participă la lucrările Școlii de Vară alături de membri ai organizațiilor TSD din întreaga țară.

Din delegația TSD Argeș fac parte doi dintre coordonatorii județeni, Andrei Grigore și Cătălin Mîndroc. Dar și președinții organizațiilor locale TSD Mioveni – Ciprian Țurlea, viceprimar al orașului Mioveni și TSD Pitești – Gabriel Niță, directorul Filarmonicii din Pitești.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Tinerii pesediști din Argeș, timp de 3 zile la Școala Politică de Vară

Astăzi tinerii social democrați s-au întâlnit în amfiteatru cu lideri ai partidului și au dezbătut idei și proiecte.

Le-a vorbit tinerilor, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Alexandru Mihai GHIGIU, șeful Cancelariei Prim-Ministrului României, președintele TSD România va rămâne alături de tineri timp de 3 zile în tabără.

Tinerii au mai avut parte de o sesiune de discuții cu Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie