-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

TOP 10 CEI MAI BUNI DJ-I AI LUMII ÎN 2022, AU FOST PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI UNTOLD

Alte Știri

Festivalul UNTOLD a adus și în 2022 cei mai buni DJ-i și producători din lume în România. 6 din top 10 cei mai buni DJ-i ai planetei, top realizat de publicația DJ Mag și publicat aseară în cadrul show-ului Top 100 DJs, au făcut show-uri memorabile în această vară pe Cluj Arena, la unul dintre cele mai mari festivaluri din lume.

Este vorba de David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Don Diablo și Oliver Heldens, care au fost headlineri la cea de-a șaptea ediție UNTOLD, în 2022, și își păstrează pozițiile de top la nivel mondial. Aceasta este încă o dovadă că festivalul are un line-up de excepție și aduce pe scena principală cei mai buni DJ-i din lume.

De-a lungul anilor, toți cei 10 DJ-i din clasamentul mondial au fost prezenți la UNTOLD.

Martin Garrix a fost ales în acest an DJ-ul numărul 1 al lumii. Olandezul cu milioane de fani în întreaga lume a fost prezent la mai multe ediții UNTOLD, ultima oară în 2021. În acest an, Martin Garrix a avut un turneu mondial, în care a bifat țări de pe aproape toate continentele.

Francezul David Guetta ocupă locul 2 în clasamentul DJ-ilor profesioniști, după ce doi ani la rândul a fost pe locul 1 și în continuare pentru mulți dintre fanii săi este cel mai bun DJ din lume.

 Iată mai jos clasamentul Top 100 DJ Mag 2022: 

1. Martin Garrix

2. David Guetta

3. Dimitri Vegas & Like Mike

4. Alok

5. Armin van Buuren

6. Afrojack

7. Steve Aoki

8. Timmy Trumpet

9. Don Diablo

10. Oliver Heldens.

În 2023, festivalul UNTOLD va avea loc între 3 și 6 august. Mai multe detalii despre cea de-a 8-a ediție vor fi dezvăluite în curând.

 

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie