Tot ce e interzis. Lerești în SCENARIUL ROȘU
Tot ce e interzis. Lerești în SCENARIUL ROȘU

Tot ce e interzis. Lerești în SCENARIUL ROȘU

Din cauza numărului mare al cazurilor de coronavirus și a nerespectării regulilor, inevitabilul s-a produs! COMUNA LEREȘTI a INTRAT de ieri și RĂMÂNE ÎN SCENARIUL ROȘU, având și azi o rată de infectare de 3.19 cazuri/mia de locuitori!

Primarul Marian Toader a declarat următoarele: ,,După cum știți, dacă ajungem la rata de infectare de 4, măsurile sunt foarte DRASTICE! Facem apel către dumneavoastră să respectați măsurile de protecție! Nu este de glumă cu o astfel de situație! Iată ce s-a decis”, a scris primarul pe pagina de socializare.

COMITETUL JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ ARGEŞ HOTĂRÂREA, NR. 19 din data de 26.03.2021 Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeș întrunit în şedinţă extraordinară în data de 26.03.2021, ora 15.00 a luat următoarea HOTĂRÂRE:

Art.1. (1) Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare şi consum a produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor în localitatea Lerești!

Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc.

Sunt interzise activităţile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte în Lerești.

Masca de protecție rămâne obligatorie atât în exterior, cât și în interior – în toate spațiile publice!

Sunt interzise petrecerile și adunările publice, precum și formarea de grupuri pe spațiile publice.

Distanțarea socială este obligatorie.

About The Author

Related posts