-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Tovarășa turiștilor. E mult mai cerșetoare decât vicleană. Unde o găsiți la drumul mare

Alte Știri

Tovarășa turiștilor. E mult mai cerșetoare decât vicleană. Unde o găsiți la drumul mare.

Dacă pe Transfăgărășan urșii s-au transformat în cerșetori pe marginea drumului după mâncare, în nordul județului Argeș, vulpile fac acest lucru. Turiștii care doresc să ajungă la barajul Râușor sau la Cabana Voina pot vedea stând la șosea o vulpe fometoasă.

Tovarășa turiștilor. E mult mai cerșetoare decât vicleană. Unde o găsiți la drumul mare

Nu refuză nimic, preferând la nebunie chiar și pâinea. Această vulpe mai șireată ca frații ei este îndrăgită de turiști și hrănită la maximum așa că viitorul simpaticului roșcat pare asigurat.

Este atât de îndrăzneț sau poate doar înfometat încât nu îi pasă că cineva îl poate răni. Și cum zona de nord a județului Argeș a fost luată cu asalt de turiști în perioada pandemiei, vulpea s-a simțit răsfățată din punct de vedere gastronomic.

„Sunt frumoase foc. Le dau de mâncare, îmi plac, şi e normal să le dau ceva, e inuman să laşi un animal nemâncat….”, spune Cristi din Bucureşti.

Vupiţele ies la drum pe Râuşor, nu sunt agresive, aşteaptă mâncare, se bucură de orice primesc, şi oferă o privelişte deosebită.

„Am oprit maşina şi am fotografiat-o. De când eram mic nu am mai văzut vulpea aşa aproape, sper să nu îi facă vreun uman rău…. Eu iubesc toate animalele, astfel că şi vulpiţele”, spune Gabriel.

Ultimele Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O...

Alte știri din aceeași categorie