17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Trei mașini în șanț în urma unui impact violent pe DN 73, Câmpulung-Godeni

Alte Știri

Trei mașini în șanț în urma unui impact violent pe DN 73, Câmpulung-Godeni. În urmă cu puțin timp un apel la 112 anunța un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în localitatea Schitu Golești.

CITEȘTE ȘI. Doamnee, e halucinant. De câte ori a putut suna un bărbat din Argeș, la 112, timp de un an fără vreo urgență

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat la nevoie unor posibile victime.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Trei mașini în șanț în urma unui impact violent pe DN 73, Câmpulung-Godeni

În incident au fost implicate două autoturisme și un cap tractor cu remorcă. Până în acest moment, nu au fost persoane care să solicite îngrijiri medicale. Se pare că unul dintre autoturisme nu s-a încadrat într-o depășire regulamentară.

CITEȘTE ȘI. Amenzi uriașe pentru șoferii de basculante. Ce decizie s-a luat privind drumurile publice

Acesta a depășit un camion în trafic și a intrat într-o coliziune cu un alt autoturism care venea din față. Camionul s-a ales cu o pagubă minoră în partea stânga față iar un Renault Captur înregistrat în alt județ a ajuns pe câmp după ce a “zburat” peste un șanț.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie