-0.9 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Tupeu de câmpulungean. Nu ne mai civilizăm în veci. Mucurile de țigară aruncate în jardinierele de pe Bulevardul Pardon

Alte Știri

Tupeu de câmpulungean. Nu ne mai civilizăm în veci. Mucurile de țigară aruncate în jardinierele de pe Bulevardul Pardon. Mai mult decât atât și sticlele de suc au fost aruncate tot în flori. Actele de vandalism au devenit din ce în ce mai frecvente și mai vizibile, în locul pe care mulți îl plângeau că nu mai se termină. Vorbim de vremurile când prefectul Argeșului, Radu Perianu a blocat lucrările de reabilitare pentru înfrumusețarea Bulevardului Pardon.

De când au fost montate jardinierele pe Bulevardul Pardon, acestea au ajuns într-o stare jalnică din cauza celor care jumulesc florile zi, de zi. De-a lungul străzii Republicii acestea au devenit țintele frecvente actelor de vandalizare. Până lângă Grădina Publică jardinierele au ajuns într-o stare jalnică după ce multe flori au fost smulse sau distruse.

Tupeu de câmpulungean. Nu ne mai civilizăm în veci. Mucurile de țigară aruncate în jardinierele de pe Bulevardul Pardon

Dovada clară a nesimțirii sunt mucurile de țigară aruncate printre flori în jardinieră. Dar și a cutiilor de suc puse tot printre flori în loc de coșuri de gunoi. Nesimțirea unor câmpulungeni își bate joc de toate eforturile depus de cei care s-au implicat ca Bulevardul Pardon să arate și el ca prin alte orașe civilizate.

Pentru unii coșurile de gunoi par ca și inexistente. Mai mult decât atât și acestea au fost luate la picioare urmând să fie distruse în scurt timp. Că de, așa e la Câmpulung, stână fără câini! Solicitarea primăriței Elena Lasconi a fost ca polițiștii locali să patruleze pe Bulevardul Pardon.

Mai ales că alesul local, Alin Vlădău a găsit un câmpulungean care lovea cu picioarele coșurile de gunoi. Mai ales că sunt și camere de supraveghere în zonă…

Ultimele Știri

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele. Locatarii blocului D5 din cartierul câmpulungean Grui, s-au...

Alte știri din aceeași categorie