17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 27 mai, 2023

Turist cu mașina cu roțile în sus, pe Râușor la Rucăr

Alte Știri

Turist cu mașina cu roțile în sus, pe Râușor la Rucăr. În urmă cu puțin timp, în urma unui apel la 112 pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină.

Prin apelul de urgență s-a anunțat faptul că un autoturism s-a răsturnat în râul Râușor. Nu sunt victime șoferița s-a evacuat pe cont propriu din autoturism.

Turist cu mașina cu roțile în sus, pe Râușor la Rucăr

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire ale incendiilor, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Se pare că un turist nu a mai putut să pornească mașina cu care venise la o pensiune în zonă. A apelat la cineva care să îl ajute să o pornească. Cum nu s-a mai putut face nimic a apelat la tractarea cu șufa. Numai că cine a fost la volan nu a putut ține direcția dreaptă și a ajuns cu mașina în râul de pe marginea drumului. Culmea și cu roțile în sus.

Din păcate, drumul care este în administrarea celor de la Romsilva este cu panta spre râu, fără nici o glisieră.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie