-0.9 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Ultimă oră. Microbuz plin de persoane răsturnat. Video

Alte Știri

Ultimă oră. Microbuz plin de persoane răsturnat.

În urma unui apel pe numărul unic de urgență 112, a fost semnalat un accident rutier în care un microbuz s-a răsturnat și au rezultat victime multiple, la granița cu județul Dâmbovița pe DN 7.

ISU Argeș luând măsuri imediate pentru alertarea subunităților de intervenție și de relaționare cu forțele de intervenție din județul Dâmbovița.

Ultimă oră. Microbuz plin de persoane răsturnat. Video

Totodată, a fost activat si Planul Roșu de Intervenție, fiind alertate și instituțiile cu rol de intervenție în situații de urgență ale județului Argeș pentru a asigura o acțiune promptă și operativă.

La fața locului au ajuns trei echipaje cu o autospecială de intervenție și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat alături de colegii de la ISU Dâmbovița și SAJ Argeș și Dâmbovița.

În incident a fost vorba despre un microbuz care s-a răsturnat în afara părții carosabile în localitatea Valea Lungă, sat Feteni, din județul Dâmbovița, și au fost asistate până în acest moment 13 persoane conștiente și neîncarcerate.

Toate persoanele fiind preluate de către echipajele medicale prezente la eveniment.

Pentru opt dintre acestea se efectuează transportul la spital spital, iar celelalte 4 sunt monitorizate la locul evenimentului.

Persoanele sunt monitorizate la fața locului.

Revenim cu mai multe informații.

Ultimele Știri

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele

Arborii din Câmpulung Muscel au ajuns pericol public. Pică ca popicele. Locatarii blocului D5 din cartierul câmpulungean Grui, s-au...

Alte știri din aceeași categorie