2.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ultimul omagiu! Imagini înainte de înmormântarea militarilor decedaţi în tragedia din Muscel!

Alte Știri

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, vicepreședintele Ion Mînzînă, prefectul Emilian Dragnea împreună cu ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, au adus astăzi un ultim omagiu militarilor dispăruți într-un mod tragic în cumplitul accident din Valea Urdii. Aici, județul Argeș și Armata României au pierdut trei militari de elită, toți veterani ai teatrelor de operații, fii, soți și tați.

1-1Conducerea Consiliului Județean Argeș și ministrul Apărării au depus câte o coroană de flori și au aprins câte o lumânare la căpătâiul militarilor din localitățile Mioarele, Lerești și Câmpulung și au transmis sincere condoleanțe familiilor îndurerate.

1aPlutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

????????????????????????????????????
Ultimul omagiu! 

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

Militarii au fost înmormântați astăzi în localitățile natale cu onoruri militare.

Dumnezeu să îi odihnească în pace!

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie