24.6 C
Campulung Muscel
vineri, 19 iulie, 2024

Un bărbat de 78 de ani a murit electrocutat! 20.000 de volţi i-au venit de hac!

Alte Știri

De o moarte cumplită a avut parte un bărbat de 78 de ani, din Mihăeşti. Gheorghe Smaranda s-a elec­tro­cutat într-un punct de transformare a energiei e­lec­trice, aflat în imediata apropiere a DN 73.
Tragedia s-a petrecut în jurul orei 11.00, pe un câmp aflat vizavi de balastiera de la Mihăeşti. Potrivit localnicilor, Gheorghe Smaranda se afla cu vaca la păscut, iar la un moment dat a deschis uşa metalică a unui post de transformare aflat în zonă, încercând, probabil, să sustragă elemente metalice (cupru) de la panoul electric. A fost electrocutat instantaneu, bărbatul fiind prins într-un arc electric de 20.000 de volţi, care l-a omorât. Un bărbat care locuieşte în zonă a auzit bubuitura puternică şi s-a dus repede să vadă ce s-a întîmplat. L-a găsit pe Gheorghe Smaranda aruncat la pământ şi fără suflare şi a dat alarma la 112.
În zonă au ajuns şi reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice, care au oprit curentul în vederea derulării în condiţii optime a cercetărilor echipei operative a poliţiei.Anchetatorii au deschis în acest caz dosar de cercetare penală, urmând să stabilească cu certitudine cauzele şi împrejurările ca­­re au stat la baza a­cestui tragic accident, în condiţiile în care în zonă se aflau panouri de a­vertizare asupra pe­ricolului de electrocutare.
 Cadavrul bărbatului a fost transportat la SML Argeş, în vederea efectuării necropsiei.

Ultimele Știri

Ultimă oră. Un bărbat a fost mușcat de un urs la Rucăr

Ultimă oră. Un cioban de la o stână din Rucăr a fost mușcat de un urs. Bărbatul în vârstă...

Alte știri din aceeași categorie