14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 11 iunie, 2023

Un braşovean a zburat cu maşina în şant în satul Lăzăreşti

Alte Știri

Vineri, pe DN 73 s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un conducător auto din Braşov a fost luat prin surprindere de drumul probabil prea bun de pe tronsonul Câmpulung – Piteşti, şi a călcat prea tare pedala de acceleraţie, zburând cu maşina în şanţ.

Vasile Ciobanu de 50 de ani se afla la volanul autoturismului marca Ford, cu numărul de înmatriculare BV 54 LVM. Acesta rula spre Piteşti şi pe raza comunei Schitu-Goleşti, sat Lăzăreşti a pierdut controlul asupra maşinii, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din impact maşina a suferit avarii serioase, însă din fericire Ciobanu a scăpat nevătămat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Câmpulung care au stabilit care a fost cauza producerii evenimentului: „Am demarat cercetările în acest caz. Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum se pare că a stat la baza producerii evenimentului rutier. În cauză s-a întocmit dosar de Cercetare Penală”, a precizat comisarul şef Viorel Buzescu, şeful B.R., Poliţia Câmpulung.

Ultimele Știri

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate

Unde trebuie să vă adresaţi dacă nu aţi primit cardurile sau dacă nu au fost încărcate. Autorităţile vin cu răspunsuri...

Alte știri din aceeași categorie