11.3 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Un braşovean a zburat cu maşina în şant în satul Lăzăreşti

Alte Știri

Vineri, pe DN 73 s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Un conducător auto din Braşov a fost luat prin surprindere de drumul probabil prea bun de pe tronsonul Câmpulung – Piteşti, şi a călcat prea tare pedala de acceleraţie, zburând cu maşina în şanţ.

Vasile Ciobanu de 50 de ani se afla la volanul autoturismului marca Ford, cu numărul de înmatriculare BV 54 LVM. Acesta rula spre Piteşti şi pe raza comunei Schitu-Goleşti, sat Lăzăreşti a pierdut controlul asupra maşinii, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din impact maşina a suferit avarii serioase, însă din fericire Ciobanu a scăpat nevătămat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Câmpulung care au stabilit care a fost cauza producerii evenimentului: „Am demarat cercetările în acest caz. Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum se pare că a stat la baza producerii evenimentului rutier. În cauză s-a întocmit dosar de Cercetare Penală”, a precizat comisarul şef Viorel Buzescu, şeful B.R., Poliţia Câmpulung.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie