13 C
Campulung Muscel
luni, 5 iunie, 2023

Un câmpulungean a făcut public faptul că va împușca oamenii pe care-i întâlnește pe stradă!

Alte Știri

Un câmpulungean a făcut public faptul că va împușca oamenii pe care-i întâlnește pe stradă!

La data de 11 ianuarie a.c., în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, , un bărbat din Câmpulung anunța că deține o arma pe care intenționează să o folosească împotriva persoanelor de pe stradă, din fericire, sesizarea fiind una falsă.

La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost alertați, în urma unui apel primit la 112, de un bărbat, cunoscut cu afectiuni medicale, prin care solicita intervenția poliției, deoarece deține o arma pe care intenționează să o folosească împotriva persoanelor de pe strada pe care se afla.
Deși persoana care a apelat la 112 nu a oferit date suplimentare privind identitatea ei, sau locația în care se află, acesta a fost identificat în scurt timp de către polițiștii de ordine publică, cel în cauză nefiind la prima sesizare care nu se confirmă.
Având în vedere natura aspectelor care au făcut obiectul apelului, polițiștii au efectuat un control corporal sumar, fără ca asupra celui în cauză să fie identificată vreo armă sau alt obiect asemănător.
Ca urmare a aspectelor rezultate în urma verificărilor, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență
Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie